lördag 5 februari 2011

Trav

Var och hämtade ut min nya box igår som ska ge mig 48 kanaler. Eftersom jag inte hör till dom mest tekniska personerna här i världen så fick jag bråka en hel del. En av kablarna skulle kopplas till boxen och sen till Modemet... trodde man kunde hoppa över den kabeln då jag inte har nåt modem. Pratade med min tekniske bror som snällt förklarade att den kabeln skulle in i dosan som jag har i hallen till datorn och telefonen. Det fanns bara två uttag i den dosan och kunde ju inte rycka ut sladden till datorn för då har jag ju inget bredband. Ringde bredbandsbolaget som förklarade att jag behöver en dosa med 4 uttag och dom skulle skicka mig en sån till veckan. Dessutom fanns det inte en möjlighet i världen att sladden skulle räcka från boxen till dosan så behöver en 5 meters sladd också. Slutade med att jag fick koppla in den gamla boxen igen tills alla saker jag behöver har kommit. Teknik+Linda= mindre lyckad kombination.
Varit till min snälla mamma med tvätten. Hon höll på att städa och hade inte tid för mig så hon skulle tvätta åt mig. Ibland har man tur :)
Lämnat in V75 raden som ska ge mig alla millioner och då ska jag anställa en tvätterska, personlig tränare, personlig kock, massör/kliapåryggen/tryckaunderfötternaterapuet, städerska och en dr Phil i garderoben.

Borde göra så mkt här hemma. Fortfarande ej fått upp gardiner i köket och det är bland det tråkigaste jag vet att stryka och hänga gardiner. Tror jag väntar med det tills jag rättat travraden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar