måndag 7 februari 2011

Man shoppar vad man shoppar

Dagen startade 9,20 hos Bramberg och direkt efter det åkte jag till Marjette och hypnosterapin. Kom djupare ner i det avslappnade tillståndet idag och det var lite skrämmande men ändå skönt på nåt sätt. Jag var där i rummet men ändå inte-närvarande men ändå frånvarande. Vet inte hur jag ska förklara. Efter en stund blev det jobbigt i ögonen och dom for fram och tillbaka snabbt i sidled (blundade) ungefär som dom kan göra då man sover. Konstig känsla. Fick berätta om händelser bakåt i tiden som dom dök upp och jag upplevde det som att det var lite ansträngande att prata- hade gärna bara varit tyst i det tillståndet men antar att man inte kommer nån vart då :) hur som helst är det jobbigt att prata om mindre trevliga händelser men nödvändigt. Tror alla människor skulle behöva en dos av hypnosterapi.

Mamma ville åka ut och köpa nya mattor till sovrummet till sina nya gardiner. Jag skulle bara vara smakråd... slutade med att jag kom hem med 3 runda lila mattor till sovrummet, en svart ljusstake med ett lila ljus, två jättefina lila kuddar att ha på sängen, 3 plast matbackar, lila panelgardiner och rostfria spislock. Kände för en liten färgklick i sovrummet och just nu är jag inne i en lila period. På biltema blev det en 10 meters nätverkskabel samt en ny mus. Min trådlösa har blivit tappad i golvet en gång för mkt. Köpte i allafall inte några kläder... lite bra va?

Åkte och handlade lite mat på hemvägen och mamma hjälpte mig upp med alla pinalerna. Mamma hittade också beiga mattor som hon ville ha men tyvärr inga kuddar att ha på överkastet så det blev en stooor vit nalle i stället. Skjutsade hem mor och nu är jag rätt trött efter dagens strapatser så blir nog en tidig kväll. I morgon jobb 8-17 och därefter stall. Då jag städat och inrett med mina nyinköpta saker ska jag ta lite kort och lägga ut.
Godkväll! /L

1 kommentar: