fredag 18 februari 2011

Var god dröj. Omkoppling sker.

Denna dag har innehållit allt och lite till. Städade och gjorde blandade hushållsarbeten på förmiddagen och hämtade sen upp Pernilla på jobbet och vidare till solariet. Efter det hämtade vi E på skolan och åkte ut mot storheden. Min dragkedja har gått sönder i stövelskaftet så hade hoppats på att lantmanna skulle ha några snygga ridstövlar på rea men dom jag tyckte var snyggast kostade 4000. asså shiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Blev middag på Mcdonalds och där var det tydligen pappa veckor då det var just pappor med barn där och papporna var sådär super pedagogiska och gulliga mot barnen som föräldrar brukar vara den första dagen barnen kommer. Fulla av energi och artigt besvarande på den ena dumma frågan efter den andra.

Vidare mot coop där jag fastnade bland hårfärger och valde färg i 400 år. Tror att jag varit lite wild and crazy i mitt färgval men som tur är var det en toning jag valde som går bort på några tvättar. Får lägga upp nån bild sen om det blir ok och inte typ grönt eller nåt. Pernilla och dotter följde med till mig och planen var att fixa min döda hemtelefon (P är teknisk) och se gökboet men se det blev inget av det.

Vi började rätt seriöst och var mkt koncentrerade på vår uppgift. Med benen i kors iklädda pälsmössor kunde det bara inte gå fel. Vi kopplade hit och dit och ner i diket men inget hjälpte. Det hela spårade ur lite och trots ballonger, pälsmössor, hårfärg och blåa linser förblev telefonen okontaktbar. Min bror kom förbi och då inte han lyckades var det bara att ringa bredbandsbolaget då vi kopplat rätt och felet var hos dom. Pratade med en trevlig supporter som tålmodigt guidade mig och Pernilla till att peta in pennor i modemet för att starta om det hela? Fick redogöra för varenda liten sladd och i vilket hål den var kopplad och vi drog ut och in sladdar och tillslut försvann både killen, datorn och tv:n. Killen försvann och skulle prata med sin chef.
Satt med en tyst lur och med en dator, tv och telefon utan minsta liv i sig. 





Killen ringde upp och det är tydligen fel på modemet jag just hämtat ut. GRRRR. Dom kunde inte få någon kontakt med mitt modem och skulle skicka ett helt nytt (det jag har nu är beg) poängterade att jag def ville ha någon rabatt för detta då felet låg hos dom och att dom skickat ut ett trasigt modem. Det skulle jag få.
Får nu välja om jag ska se tv eller surfa då jag bara har ett uttag (bredbandsuttaget) och får springa emellan och byta. Trodde ett tag jag skulle vara utan allt hela helgen men detta kan jag nog överleva :)

Pernilla gick hem med blandad packning som såg ut ungefär såhär:
* min gamla box
* mina gamla sladdar
* en ballong
* en dotter
* linser
* chips med dipp
* väska med blandat innehåll
* ryggsäck
* skolprylar

Katten har äntligen hittat sin plats

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar