måndag 14 februari 2011

Tuffselituffsdagen

Måndag kväll och trött som en halvmjuk banan så bloggar bara lite hastigt och lustigt.
Helgen har bestått av jobb, melodifestival med vänner, alldelens för mkt godsaker och alldelens för lite vettig mat. Idag har jag dock ätit tre stadiga mål. Jaha tänker ni? men för mig är det rätt ovanligt och snart får jag börja göra som Anna gjorde då hon bodde här- dammtorka spisen. Har idag lagat renskav med gräddsås och champinjoner och pressad potatis. Det ni ;) Har varit sjukt sugen på slisk och framför allt semlor hela kvällen så nu går jag snart och lägger mig så jag slipper plågas mer. Haft medarbetarsamtal med chefen idag och det gick bra. Förväntar mig en lönehöjning med sisådär 5000-borde vara lagomt.

Nu jobbar jag bara i morgon och sen är jag ledig resten av veckan. Har dock fullt med div behandlingar så dom lediga dagarna är inte helt lediga i allafall. Ska träffa sjukgymnast på City rehab på onsdag och komma igång med vattengympa där och sen på em tänkte jag och Eva ev prova yoga på Actic. Utöver det är det ridning, hypnosterapi och besök hos Bramberg. Har även en tid hos Maria för taktil massage. Sen ska man visst ta hand om hus och tvätt har jag hört.

Skickar en stooooor kram på alla hjärtans dag till mina fina vänner, till familjen samt tjocka släkten. Hoppas ni har haft en bra dag! Själv fick jag svinga mig upp balkongvägen då hela trappen var full med blommor, presenter, nallar och chokladhjärtan. Fick åka till Ica maxi och köpa upp hela deras lager med blomvaser och nallarna tar upp hela sängen så måste sova i soffan i natt. Har ätit ca 12 kilo choklad men slutade då det började rinna choklad från öronen. Tack alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar