lördag 5 februari 2011

man ser vad man ser

Jag knäcker mig! Undrar hur många bloggläsare som satte vinet/kaffet/ölen i vrångstrupen när dom fick syn på min bild (nu borttagen) här på bloggen. Tror bestämt jag måste gå och kolla synen för den bilden var för mig en svartvit sensuell kvinnokropp- ett snyggt foto helt enkelt. Telefonen ringer och det är Pernilla i andra änden som säger: bloggen är ju jättefin nu med dom svartvita bilderna men vad faan har du för bild överst?? det är ju porr! jag fattar ingenting, tittar lite närmare på bilden och ja.. höll på att falla baklänges! sannerligen så var det ingen lämplig bild att ha på en blogg, inte riktigt rumsrent.
Pernilla höll på att dö av skratt i telefonen och jag med! Hon förstod inte riktigt sambandet mellan den bilden och dom andra bilderna jag laddat upp :) Är dig evigt tacksam P... hade väl aldrig sett vad den föreställde då jag "vädurs" kollat in bilden= kollat väldigt snabbt utan att se vad det egentligen föreställer. Om någon hann se den så- nej det har inte snurrat om totalt.
Godkväll

2 kommentarer:

  1. Hehe, min tanke var att OJ, är det den sensuella delen av det "undermedvetna" som dykt upp. Trodde att jag kanske såg fel, men fick det inte till ngt rumsrent =) men, men,ibland vill man kanske vara mer iögonfallande var allt jag tänkte sen. Tur P ringde, ifall det inte var din intension att ha sensuell porr som första bild.
    kramiz å tack för bilderna jag fick på släkten. Eva

    SvaraRadera
  2. haha :) ja det var inte riktigt min mening att ha sensuell porr på bloggen. Inget fel med det men inte riktigt passande :) Måste nog skölja ögonen nästa gång jag ska ladda upp bilder.
    Varsågod! kram!

    SvaraRadera