tisdag 15 februari 2011

old women.

Jag börjar bli gammal. Det är bara att inse. Idag mätte dom mig på vårdcentralen och jag är en cm kortare idag än för tre år sen. Hur kort ska jag inte vara då jag är 80 om jag lever så länge? Som teskedsgumman?Dessutom satt jag och bläddrade i Tara i väntrummet. Tara är en en storasyster till tidningen Amelia som jag prenumenerar på. Tara är för kvinnor i 40 års åldern och måste ovilligt erkänna att tidningen var väldigt bra och att jag kände igen mig i mkt.
 Det finns många små tecken på att man börjar komma upp i åren. Tecken som man helst inte vill se. Det där med att gå ut en lördag, man ororar sig för hur man ska må på söndagen. Det hade man inte en tanke på för några år sen. Dessutom har jag noga granskat elräkningen jag fick igår och tog reda på pris samt förbrukad KW timme! och efter den vetskapen släckte jag alla lampor i natt.
Nu förtiden är 06 en vanlig tid att gå upp... förr om åren gick man och la sig vid den tiden. Dessutom har jag börjat kolla på nyheterna med vädret, har mer mat än öl i kylen och funderar på att lämna in bilen på service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar