söndag 15 maj 2011

Lördag/Söndag

Gårdagskvällen var mkt trevlig och jag fick mig god mat ute i Gammelstan. Vi åt potatis och rotfrukter i ugn samt kryddiga korvar, kött, lök och beasås. Vi surrade och jag lekte lite med Felix som nog var väldigt trött för han skrattade åt allt och tyckte det var superroligt då jag improviserade och sjöng barnlåtar på finska. Hans favorit var imse vimse spindel. Kan tillägga att jag inte kan finska alls. Stannade och såg Sverige och åkte sen hem då jag var hyfsat trött i mössan efter en natts dålig sömn och en dags travande på Arcus.
Orkade dock se klart hela Schlagerfestivalen och skrev ner dom låtarna jag tyckte om och gav betyg. Dom enda två jag gett 4+ var vinnarlåten och Saade. Tyckte Erik var oerhört duktig även om han såg lite nervös ut i början. Jag vill också stå och sjunga på en schlagerscen! ser sååå kul ut.

Idag har jag sovit länge och ute är det grått och trist. Har fått nåt i luftrören och i halsen så blir nog inte så mkt action idag. Min plan var i allafall att ta en promenad, sola och ev putsa nåt fönster.
Lev och må!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar