måndag 23 maj 2011

Måndag

Regnigt Luleå idag. Funderar dock på att ta mina ben och gå en sväng i allafall. Tycker luften är så frisk att andas då det regnar och sen kan man ju alltid råka gå förbi shell och köpa en TipTop. Har varit hysteriskt slisksugen hela dagen och då jag somnade till på jobbet på rasten drömde jag att det fanns alldelens nybakade varma bullar med kall mjölk... kan jag ana ett sockerberoende? Vi har iofs faktiskt gått en promenad idag med våra kunder. Vi gick till miljögården där hönsen sprang omkring lösa och en kille som jobbade där gick och hämtade ett litet lamm så jag fick klappa. Han såg väl mina trånande blickar. (på lammet ska tilläggas) Jag och en kund gick även förbi E och tittade på hennes nya bedåååååååååårande vovve och inte blev jag mindre hundsjuk av det inte. Så roligt att hon skaffat hund igen!

Igår söndag promenerade jag fram och tillbaka till mammas kolonilott. Tyvärr känner jag ju av på en gång i foten men kan ju inte alltid hålla på att känna efter heller för då skulle jag ju inte kunna göra så mkt alls.
Jag fick även ett garderobsryck och hängde upp kläderna efter färg! Blir nästan orolig själv :) Min kära kollega Eva påpekade fint att dom var i oordning och att galjarna var i olika färger... men så långt har jag inte tänkt gå så jag börjar köpa nya galjar i samma färg. Nån måtta får det vara.

I morgon tisdag med jobb till 17 och sen ridning. Ledig onsdag och torsdag för att sedan jobba en intensiv helg+vecka.
Nää hörde jag promenad?
Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar