söndag 8 maj 2011

Söndag

Mamma ringde igår kväll runt 22 och då hade bror fått vara och hämta hunden. Den var visst alldelens sjövild och hade bitit mamma i halsen. Dock inte huggit utan nafsat men den var visst mkt för att bita- den är ju fortfarande valp/unghund. Tror mamma blev lite rädd den och det känns skönt att hon inte tar den! Även om jag hemskt gärna vill att hon tar en hund då hon verkligen skulle må bra av det så var detta ingen hund för henne.

Strålande väder idag! Haft helt sjuka drömmar i natt. Drömde b.l.a att det var hopptävlingar i stallet och jag var ute och gick med Thåtte i koppel. Sen då jag skulle gå till bilen så sov både Thåtte och zambo i framsätet på bilen (hur dom nu rymdes där) och jag blev livrädd att dom var döda då det var sommar och jättevarmt i bilen. Jag kunde prata med katten och frågade varför i hela friden han sov i framsätet på bilen och hur han hamnat där och han svarade att han brukar ligga där ibland och att det var så fullt i volvon?...

Slingade håret igår kväll. Jag är verkligen helt värdelös på det. Hade tänkt gå in för det med hätta men nää har inget tålamod för sånt. Penslade i stället på slingor lite här och där och det blev såklart ojämt. Hade inte använt upp allt slingmedel så det slutade med att jag hämtade upp medlet från soporna och snörde i håret ett varv till. Resultatet blev inte så bra och tror bestämt jag måste uppsöka coop för att köpa nån färg att sätta över. Varför är inte alla människor födda utan hår, tänk vad mkt besvär man hade sluppit och pengar man hade tjänat.

Idag blir det utomhus aktiviteter och ev grilla i em. Borde verkligen städa men är fortfarande trött och slut och pencellinet gör mig inte piggare. Förhoppningsvis dyker det upp lite energi senare.
Ha en skön dag i solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar