söndag 20 november 2011

:)

Haft en ganska tuff vecka både mentalt och fysiskt så hade inga större förväntningar på helgen men ibland blir man glatt överraskad.
Magnus skjutsade in mig till stan på fredag em/kväll där jag och kollegorna gick på afterwork på Amphion och åt en mkt god buffe, surrade och drack lite vin. Därefter gick vi vidare till Bischop och fortsatte surra men jag bytte ut vinet mot en irischoffe och fick lära mig att man minsann inte har sugrör till det på Irland. Skulle man fråga efter sugrör där hade man fått stå i skamvrån enligt bartendern. Hela grejen är visst att man ska dricka sig igenom grädden. Har alltid haft sugrör till Iris men man lär sig nåt nytt varje dag.
På kvällen kom ett sms från Camilla som skrev att jag skulle vara hemma 16 på lördag och vara hungrig.

Exakt kl 16 kom Pernilla och Camilla som hade varit supergulliga och köpt med sig sushi och en flaska rött. Pernilla gjorde sen värsta goda efterrätten och jag behövde bara sitta och smutta på mitt vinglas. Tjejorna tyckte nog att jag behövde muntras upp och jag blev jätteglad över deras initiativ. Fina vänner! Camilla hade även med lilla Lovisa som både jag och Pernilla passade på att pussa på.
Lite senare kom även Strömbergarn och vovve så vi satt och snackade häst, karar och allt mellan himmel och jord. En äkta tjejkväll och dom har man alldelens för sällan. Det får det bli ändring på!
Tog några kort från kvällen men vet inte riktigt vad Erika sysslat med då hon hade kameran men tyckte bilderna blev ganska coola.


Lilla Lovisa

Pernilla och Ruffe

Skål!



Erika har en ny frisyr




3 kommentarer:

  1. Oj...vilka härliga vänner du har gumman. Men som dom "säger" Man får dom vänner man förtjänar, och du förtjänar de bästa =) Gulligt av dom, blir lite avundsjuk...har ju inga vänner =(
    Varm myskram, & många lärdommar du fick i helgen.
    kramiz

    SvaraRadera
  2. Tack gulliga du! Jo jag har väldigt fina vänner. Synd att du bor så långt borta annars hade vi absolut umgåtts mer! Får snart ta och komma och hälsa på dig då jag fått mer ordning på skrotkroppen. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  3. Halloj igen!
    Ja, du får komma då nya huset står färdigt. Med ångbastu och bubbelbad, kall cider på kanten och lovar bjuda på mat så ögonen himlar, lite taktil massage å du ska se att du blir som ny i Arjeplog. Kramiz =)

    SvaraRadera