onsdag 23 november 2011

Bönder och mammor

Så fick prinsen sin prinsessa, prinsessan sin prins och prinsessan sin prinsessa och så levde dom lyckliga i alla sina dagar. Vad ska jag nu se på måndagar och onsdagar då mammor och bönder har lämnat mig? Det kommer ju iofs två avsnitt till av bönderna men känner redan nu en saknad och tomhet och vems flottiga och otvättade hår ska jag nu reta mig på? Per-Ola valde helt rätt! Tycker att det ska börja sändas ett alldelens eget Per-Ola program. I det programmet kan han lära ut sina bästa stylingtips, hudvårdstips och hästknep samt att man får följa de tu lyckliga fram till altaret och till barnskaffandet men själva den scenen kan dom ju klippa bort. Det är ju trots allt ett familjeprogram. Dessvärre tror jag inte det kommer att hålla mellan dom två så då blir det inte så många program.

Då det gäller dom andra var jag helt övertygad om att tjejbonden skulle välja den andra tjejen. Den äldre gubbens val tror jag inte på... han såg inte kär ut och tror han valde fel. Den lilla sprättiga bonden tror jag nog valde rätt och det kan nog fungera ett tag i allafall.
Martin och hans val av tjej (vad jag är dålig på att komma ihåg namn!) har minsann redan köpt häst tillsammans och hur gulligt är inte det? My och lillpojken verkar ju också sådär äckligt kära.

Om ett år tror jag bara att Martin och tjejbonden fortfarande håller ihop med sina "val"
Det var kvällens analys. Håll till godo.
/L

3 kommentarer:

  1. Min analys
    JA vad ska vi nu hitta på på onsdagar?
    Glad att smörskallen inte valde basrösten utan sockersöta Louise... dock tror jag inte heller det håller då han är en player. Men skulle gääärna se ett program bara från den gården. Jag vill ha stylingtips och dressyrtips och en massa hästsnack!

    Gubb-bonden är så ointressant och kutryggig att jag inte BRYR mig om vem han valde. De borde ha klippt bort den karln, och var är hans kossor?

    Gaybonden gjorde ett konstigt val, men när jag såg dem tillsammans passade de bra ihop faktiskt... Hon behövde nog en trygg och manlig tjej.

    Gotlands-sparrisen valde rätt, de var jättegulliga men rätt ointressanta de med.

    SMÖRBONDE KOM TILLBAKA!!!

    SvaraRadera
  2. hahaha vilka namnn dom fått!

    SvaraRadera
  3. Å även min analys av detta: Jag tycker hästbonden valde den lättaste "vägen" Han är säkerligen en player och hade inte kunnat hantera Helena som var mer ett krutpaket, han var rädd att bli satt på plats. Louise var nog vad han mäktade med. Men troligen tröttnar på efter ett tag, som han själv sa i ett program -det är ju jakten som är spännande...
    Förvånad över tjejbonden, men glatt överaskad. kanske håller det? Tror gubbonden inte tordes ta den andra pga att hon hade små barn hemma...??
    Ja, den yngre sparrisen valde ju oxå safe =) Tror dock att den han valde bort hade passat bättre på gården, rak och gullig. Den han valde håller det kanske en stund med, tills hon lässnar på lantlivet och då inga kameror är kvar... mkt med det där...

    SvaraRadera