söndag 6 november 2011

ring klocka ring

Om ni absolut inte vill sova längre än till 10 på söndagarna så har jag ett mkt bra tips! Flytta så nära en kyrka det bara går. Varje söndag kl 10 börjar klockorna ringa och det är lika uppskattat varje gång. Först börjar en klocka ringa men se sen drar vi på lite för att avsluta med tre klockor som spelar i stämmor-HÖGT. Sen så spelas det både 10:30 och 11:00 också för att vara helt säkra på att alla har hört dom ringa.
Vet faktiskt inte hur jag har lyckats men jag har bott så jag har hört dom där j-la klockorna sen jag flyttade hemifrån med ett undantag då jag bodde på Östermalm. Jag har flyttat rätt mkt genom åren närmare bestämt 10 gånger sen jag var 18år. Denna lägenhet som jag bor i nu är min 11e och den 10e med kyrklockor runt knuten.

För övrigt har jag inte sovit många minuter i natt. Läste till 02 då jag inte var trött men somnade först runt 04. Kl 06 vaknade jag av världens brak i köket. Katten hade petat upp skåpet där jag har sopor och försökte roffa åt sig mina avlagda kotlettben och rev omkull petflaskan med blomvatten. Vet ni hur mkt vatten det blir på golvet av en sån flaska? jag vet. Katten ligger inte på plus just nu. Hade svårt att somna om men då jag sov som bäst blev jag väckt av.... kyrklockor.

Nä nu är det dags att fånga dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar