fredag 4 november 2011

struntar i rubriken

Jag önskar att jag hade lärt katten att dammsuga och hjälpa till med att få på ridstövlar men antar man måste börja när dom är kattungar...Min plan idag var att träna ett lätt pass då jag inte tränat på evigheter samt att just dammsuga men se dom planerna fick jag minsann överge. Har fortfarande sågspån på hallmattan men försöker intala mig att det är rätt käckt.
Upptäckte i duschen att mitt vänstra ben samt fot var rejält uppsvullet och tyckte det var lite konstigt att bara samla vätska i ett ben. Fick komma till vårdcentralen som skickade mig till akuten och där har jag suttit i massa timmar bland skrikande barn, man i handfängsel och gubbar på pickalurven. Mannen i handfängsel hade på sig fängelsekläder och hade en vårdare med sig och jag måste erkänna att jag var rätt nyfiken på vad han hade gjort för nåt men jag frågade aldrig.

Läkarna ville utesluta propp i benet så fick ta massa prover och göra ultraljud och som tur var så hittades ingen större propp men det kan ha varit en mindre men åt dom gör man visst ingenting. Nåt som slog mig efter ultraljudet var att röntgenläkaren bara for runt med den där ultraljudsgrejen på låret, i ljumsken och i knävecket... inte över underbenet och foten som var svullet? mkt konstigt. Ser inte riktigt logiken i det men det är ju inte jag som är läkaren även om jag ofta är min egen läkare.Fick alltså inga svar på varför ena benet är en timmerstock men börjar bli rätt van att ha konstiga symtom här och där och att läkarna kliar sig i skallen.

I veckan har jag även gjort magnetröntgen på knät och fotleder men inte fått svar ännu. Som tuuuur var fick jag åka in andra vägen med fötterna först och fick ligga i det där oljudet i 1,5 timme. Annars har jobb, ridning, socialisering och en hel del ordspelande stått på menyn i veckan. Låg och lyssnade på lugna favoriter i lurarna då jag gjorde magnetröntgen och då spelades big in japan med Alphaville. Tänkte lite snabbt att det här måste vara den där gruppen Alfabeth... kanske måste lugna ner mig med mitt spelande.

Nu äter katten sin fredagsmysfisk och jag ska inta mitt fredagsmys och kika lite på idol.
Lev och må.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar