tisdag 15 november 2011

Heminredning

 Kvinna, sambo, utan barn visar en väninna runt i deras hus.

" Här är våran nya soffa. Iofs var den andra soffan bara två månader gammal men jag gillade liksom inte färgen riktigt. Den var som lite blaskigt beige medans den här är mer beige. Givetvis var vi tvugna att byta ut vardagsrumsbordet då färgen absolut inte matchade den nya soffan men då matchade inte mattan så då fick vi byta ut den också. Här hänger våran svindyra taklampa och målningen på väggen är givetvis ett orginal av Rembrant.
Hittade även en ny duk att ha på köksbordet. Den kostade nästan en hel läkarlön men nu måste jag ju byta bord för nu passar inte bordet till duken. Har du sett min nya ring förresten? Självklart äkta diamant!

Samma kvinna, 4 år senare och två småbarn rikare

Det här är vårat nya lego i äkta plats och titta hur det matchar med tågbanan från Brio! Tågbanan var så dyr så jag fick sälja min ring för att ha råd med den. Här är barnens mjukdjur och se hur bra dom passar in till det nya överkastet. Här har vi en överfull blöjhink och här ligger en barnspya från Herbert- givetvis orginal. Kolla här! Här har vi våran soffa i olika fina kritnyanser från barnens hus med matchande soffbord till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar