onsdag 25 augusti 2010

mkt katt blir det...

Undrar om döda människor kan blogga?? jag kanske inte är död trots allt? Jag känner mig dock rätt död... fullständigt mosad, platt som en överkörd bäver och jag tror inte att någon muskel i min kropp fungerar och dom protesterar hejvilt av minsta lilla rörelse. Kanske inte var världens bästa ide att hoppa upp på en häst- tror inte att jag får något pris eller diplom för det i allafall men kan säga att det var värt det! :) Passet gick över förväntan med tanke på ledskov och jobbigt med andningen. Sen är det ju bara världens bästa terapi att vara i stallet, pyssla och rida. Man är bara så lugn och glad efter några timmar i stallet. Vill ha egen häst NUUUU! och en vovve, och en katt (min) och en egen gård vid vatten och en redig/sexig man! :)

Tanken var att åka och titta efter kissen före jobbet men min kropp sa strängt ifrån.Sen är annonsen ute i morgon igen och då är det bättre att vänta och åka om någon ringer. veeeet att det är mkt kattprat och ledprat just nu här på bloggen men det beror nog på att det upptar rätt stor del av mitt liv just nu. Skönt skriva av sig också och ingen behöver ju läsa om dom inte vill :) Vet inte varför det är så mkt katt i mitt liv just nu... vad det vill säga mig? Började med att zambo försvann. Sen var det katter och åter katter varje dag i Grekland. Hem och leta min egen flera svängar. Två gånger då jag åkt mot Gunnarsbyn har jag sett en död kattunge vid vägkanten. Igår vid jobbet såg jag en katt dom efterlyst på blocket så då började jag locka på den men inget resultat. Slog på tvn på jobbet och då handlade det om katthem. Sen drömmer jag i stort sett varje natt om katter, kattungar, skadade katter och om zambo.

Ska strax åka till jobbet och ha möte. Därefter blir det till att socialisera med C, åka till stan en sväng och hämta tavlan som fått ram och ev dra en liten bränna.
Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar