torsdag 19 augusti 2010

rastlööööööös

Undrar hur det kommer sig att man alltid vill göra det man inte kan göra? Just nu känner jag starkt för att åka och träna och promenera lääänge och fort på bandet i stark lutning och därefter träna styrke riktigt hårt så man mår sådär mysigt efteråt. Saknar den där känslan av att ta ut sig fullständigt. Ridningen är också en sak jag längtar som fn efter. Vill rida NU! Vill ut och promenera och bli av med massa överskottsenergi för börjar bli så rastlös av detta avlasta foten läge så att det snart växer mossa på mig. Behöver även städa. Dammet virvlar runt och det känns inte alls bra. Anna! var är du?? :)
Sen vill jag givetvis äta tiptoppar och briopåsar men det kan man ju inte göra hela dagarna. Ja visst kan man men blir så jädrans långa promenader (sen då jag kan) för att bli av med alla tiptopparna som satt sig runt midjan.

Jag och mor har i allafall varit på stan idag och gjort lite ärenden. Var först och växlade tillbaka lite euro och sen var vi på Gallerix där en trevlig kille hjälpte mig att välja ram till pappas tavla som han ska få då han fyller 60 år nästa vecka. Blev en som gick i silver- snygg! kostade dock nästan 900 kr men kände att jag nog kan lägga det på honom med tanke på att mamma fått en resa. Pappa ska även få en mobiltelefon av mig och bror. Sen blev det lite shopping- hittade en skön tröja att jobba i, två koftor, två sminkväskor som var på rea. en mascara och en eyeliner. Mamma fick agera packåsna då jag hoppade med kryckor.
På vägen till bilen kom en cyklist som plingade och jag trodde hon kom på vänster sida så gick mot högra sidan där hon egentligen kom (inte så snabb med käpparna) och eftersom mamma inte fick mig ur vägen krockade hon och cyklisten. Dom låg där i en liten hög och kravlade. Ingen gjorde dock illa sig mer än lite skrapsår. Såg liiite kul ut :)
Nu måste jag göra mig lite mat. Blir Kräftskiva på lördag med trevliga människor. Kul och gott! Blir först stall hela dagen och dressyrtävlingar.
Ingen mer har ringt angående kisse :(
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar