söndag 15 augusti 2010

S som i Sömning söndag

Fortfarande ingen zambo :( om han kommer hem ska jag aldrig mer skälla på honom om han tar fåglar! Kommer på mig själv med att spana efter honom hela tiden och så fort jag kommer hem så kollar jag på balkongen ifall att han kommit hem. Chansen är ju minimal men man vet ju aldrig...

Är sjukt trött just nu. Tror det är resan (dålig sömn och ingen sömn)  förlusten av zambo och anspänningen att inte veta var han är och mår och den ihärdiga ledvärken som gör sitt. Har heller aldrig varit med om detta konstiga i foten förut...i morse kunde jag inte stödja alls men efter voltaren så gick det ganska ok. Kan gå ok att gå ena vägen till tvättstugan men andra går det knappt alls. Ibland är det som om nåt knäpper till i foten och sen gör det ont ont ont. Bara ringa i morgon.

Suttit ute och solat samt läst idag. Sen åkte jag med Miss P och Mr P till Mc-donalds för lite nyttig och näringsrik mat. Herrskapet P var lite trötta i ögat och bakis i magen för dom hade varit på kräftskiva igår. Så synd jag ej kunde följa med! :( Efter maten skjutsade jag ut Mr P till Hertsöträsk för att hämta bilen och jag och Miss P åkte iväg till äkta gamla Ica och kiosken på Hertsön och surrade och käkade glass.
Nu är det tvättstuga och sen blir det nog en rätt tidig kväll.
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar