tisdag 3 augusti 2010

Var är kisse?

Har så mkt att göra inför resan i morgon så att jag helt enkelt sitter och gör absolut ingenting... vet inte var jag ska börja. Antar att man inte behöver 5 klänningar, 4 par shorts, 4 kjolar och typ 15 toppar och linnen för en veckas utlandsvistelse. Får nog se över packningen ett varv till. Måste städa till här hemma också lite så att det är fint då jag kommer hem. Är liksom roligare då. Sen ska stian skuras, båten ska lagas och kossorna mjölkas.
 Fotleden är otroligt ond och svullen så fick en akuttid i morgon och spruta den i Sunderbyn. Förklarade att jag ska åka utomlands och är så glad över att dom fixade en tid! Hade inte varit så roligt att åka och knappt kunna stödja på foten. Tror det behövs minst två sprutor. Redan sprutat foten två varv senaste månaden men det vill liksom inte bita riktigt. Tror jag överbelastat den då jag gått på bandet i fel skor.

Varit och lämnat kissen hos mormor och dom första timmarna satt han och tryckte i hennes sovrum i bokhyllan bakom en radio. Han blev dock modigare och modigare och kom ner till oss, åt och var ut och kollade läget en stund på kvällen. Mormor har ju massa skog omkring huset och omgivningarna är stooora att utforska. Kom in och satt i mitt knä och började snutta på mitt hår som han gjorde då han var kattunge, antagligen för att han inte kände sig helt trygg i den nya omgivningen. Han följde med mig upp och låg och sov med mig till 02 30 och då ville han ut så gick ner och öppnade. Jag och mamma åkte runt 1430 idag och då hade han fortfarande inte kommit tillbaka :( Vet att katter brukar hitta hem och han brukar vara borta nåt dygn ibland men känner mig ändå lite orolig. Hade ju verkligen velat säga hejdå. Mormor skulle ringa när han kommer tillbaka så skulle ju känna mig mkt lugnare om jag fick veta att han återvänt innan jag åker.
Vi har ätit och ätit och spelat yatzy och tror jag förlorade varje gång. Man behöver inte vara hungrig då man är hos mormor.

Nä nu fixa och dona med både det ena och det andra.
Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar