fredag 1 april 2011

Fredag

Trots att det har snöat idag så verkar mitt huvud vara inställd på vår. Denna vecka har jag möblerat om, beställt ny tv-bänk, färgat håret två gånger, köpt inredningsprylar i form av turkos/mönstade kuddar som ska piffa upp min tråkiga soffa, satt om blommorna och börjat vårrensa. Får alltid nån form av extra energi just då våren kommer.

Idag har jag tagit stygnen och sen var jag och mamma på stan och köpte presenter åt mormor som vi ska till i morgon samt åt Thilda som blev 3 år idag. Åkte vidare till Thildas kalas och fick gofika. Nu väntar jag på kvällens BB avsnitt. Höll fasen på att skratta på mig igår. Gurkan är ju bara bäst!

I morgon upp tidigt och hämta upp mamma och sen till Gunnarsbyn. Har ute en lampa på blocket och en äldre man ringde och frågade om jag hade den kvar. Han frågade om jag var hemma på måndag för det var lite långt att köra ända från Gunnarsbyn. Han blev rätt förvånad då jag sa att jag ska till G-byn i morgon och hälsa på mormor(som han givetvis kände) och tar med mig lampan.
Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar