onsdag 24 augusti 2011

Onsdag

Plötsligt händer det! Fick mina pengar från F-kassan idag. Halleluja moment.
Jobb med personalmöte och sen gjorde vi klart schemat för nästa period. Det har gått otroligt smidigt denna gång med schemaläggningen. Jasmin ska ju till att bli mamma så då ska Catarina gå vissa pass i stället för henne. Nästa månad ska jag även gå utbildningen i Treserva. Ett nytt dokumentationssystem och vår arbetsledares boenden är först ut och han har tagit ut en av oss från varje boende och sen ska vi lära dom andra. (är det då tänkt) Det är för övrigt många utbildningar i höst och det tycker jag är jättekul. Inspirationsdagarna ute på Nordkalotten brukar vara väldigt intressanta och i år ska vi få lyssna på Babben.

Blev stall och skåpflytt på eftermiddagen. Har blivit sambo med Pernilla och väntar nu på min inflyttningspresent. Tittade lite då dom red, skjutsade hem sambon och sen handling på coop.
På Coop fanns det två lampor som fullständigt skrek på mig så var tvungen att köpa dom helt enkelt. Dom störde ju alla andra lampor och kunderna som handlade. Är mkt nöjd med dom! Se bild.
I morgon jobb 15- till 15 fredag. Sen ledig 4 dagar :)


1 kommentar: