måndag 8 augusti 2011

regn och dressyr

Idag är solen väldigt mkt bakom molnen och det har regnat och blåst hela dagen. Men oj vad man sover bra då vinden susar och det smattrar bakom fönstrena. Alldelens för bra.
Det var meningen att jag skulle åka in på stan och ta en "sista" fika (nyttig) med Anna då hon åker hem till Stockholm idag igen :( dock råkade jag kasta en blick i min kalender och var inbokad för provtagning på vårdcentralen så hann ej med någon fika. Synd!

Hämtade en mkt blöt och skitig Thåtte i hagen för att rida dressyrkurs. Har sällan skådat så smutsig häst så han åkte in i vattenspiltan och såpan och svampen åkte fram. Han tyckte inte alls om mitt initiativ då det fanns hö i spiltan och han hade nog fått nog av blött. Resultatet blev inte bra men betydligt bättre. Ridpasset gick bra men han kändes tröttare idag. Det är en kvinna till som rider honom ett pass senare på kvällarna så han går två pass. Försökte tänka på det Gyllan sa igår och dra bak skänkeln mer, sitta rakare (sitter lite böjd åt höger) och sitta emot med rygg/mage i avbrotten. Jag behöver def gå på gymet och träna just rygg och mage för har märkt att jag är väldigt svag där. Pernilla och Elivia kom och tittade på så vi surrade lite och kollade på lektion efteråt. Idag har jag även börjat mitt nyttigare liv och klarade frestelser som kladdkaka med grädde, kakor och maxmat i stallet. "väldigt stolt"

den finaste

Nu ska här snart börja tvättas. Känner inte alls för att stövla ut i regn och mörker men det börjar bli lite ont om vissa klädesplagg. Apropå tvätta har kissen suttit och tvättat sig väääldigt länge. Råkade nämligen riva ut mjölkpaketet från kylen och han stod under så han fick sig en mjölkdusch. Han såg lätt förvånad ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar