tisdag 2 augusti 2011

sömnbrist och sushi

Vet inte vad jag håller på med om nätterna. Jag sover då inte. Senaste två veckorna har jag somnat mellan 02:30 och 05 varje dag! Sover som bäst då alla andra stiger upp och kvaliten på sömnen är ju inte den bästa. Man kan ju ha perioder då man sover sämre och tror att jag har för mkt i huvudet just nu. Det är bara det att det är väldigt dåligt betalt att lösa världsproblem om nätterna. Även fast jag somnat 05 så har jag ändå stigit upp runt 10 så borde ju ha en del sömn att sova igen snart. Känner mig ganska mosig i huvudet på dagarna och har inte speciellt gott om enegi men om inte förr så sover man i graven.

Har tagit det väldigt lungt idag. Legat ute i solstolen och läst och sen kom mamma förbi en sväng.
Tog tag i lite hushållsbestyr och kollade igenom garderoberna. Insåg faktiskt att jag saknar tunnare byxor att ha nu på sommaren medans jag håller på att drunkna i jeans och toppar. Äger heller ingen långklänning. Blir ev stan i morgon om vädret är sämre men annars blir det nog till att lapa sol. Man får passa på så länge sommaren varar. Blir det stan så kan det hända att det slinker ner en klänning och nån byxa i kundkorgen :) måste dock tänka lite på ekonomin då F-kassan inte är så snabba med utbetalningarna och har ingen aning när jag får några pengar. Är svårt allergisk mot att leva på F-kassan. Blir skönt att börja jobba sen så man får vanlig lön på ett fast datum.

I kväll har jag och E ätit sushi. Vi tog med oss det och satte oss på en brygga vid vattnet. Liiite blåsigt var det men det var trevlig ändå. Svängde förbi och handlade på vägen hem och nu är planen att gå min runda. Skulle dock behöva ha någon här som manade på mig lite. Soffan ser väldigt inbjudande ut. Min tanke var att jag kanske sover bättre om jag tar en rask promenad före. Just nu väger det mellan gympaskor och soffhäng... vinnaren meddelas i morgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar