måndag 25 oktober 2010

Måndag

Blev till att göra nödvändiga ärenden idag då det blivit fel ang min sjukpenning och har därför inte fått rätt summa. Man ska vara frisk för att orka vara sjuk! Min 25% sjukpenning hade visst gått ut sista september men enligt reumatologen är jag sjukskriven året ut...fick ringa och be om nytt sjukintyg från första oktober och har även fått för mkt lön pga detta då rätt sjukavdrag ej gjorts.Tänk om man fick behålla den!

Åkte till Willys, röda korset och apoteket och därefter gjorde jag taccos åt mig, Pernilla och Elivia. Sen bar det av till Persön och innan jag visste ordet av hade Pernilla sadlat Deus åt mig så det blev ridning i mysbyxor och snowjogging. En väldigt oriden häst som säkert skulle bli fin om den reds regelbundet.
Blev dessutom helt förälskad i en underbar skimmel som stod i stallet. Det var meningen att ägarinnan av stallet ev skulle köpa den men nu hade den gjort illa sig och var halt och hon hade inte råd att ha den konvalicent och ge den tiden att bli frisk så den ska väl tillbaka till sin ägare. Hade haft möjlighet att ha den på foder över vintern/köpa den men har dessvärre varken resurser eller hälsan till det :( Dessutom är det ingen större mening med att ha en halt häst på foder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar