torsdag 7 oktober 2010

Sprutor och plock.

Gårdagen bestod av jobb och på kvällen blev jag bjuden på middag i en väldigt fin lägenhet med en randig vägg mitt i allt och fick dessutom TipTop till efterrätt :) inte dumt alls.Tack så mkt! Fastnade sen framför tvn, datorn och sen i en bok alldelens för länge för mitt eget bästa.

Idag har jag varit på reuma och fått tre sprutor i foten och var därefter förbi Anette som är inlagd med lite godis och tidningar och fick träffa hennes engelskspråkiga kärlek Simon. Min största skräck här i livet förutom att åka in i magnetkameror är att prata engelska med engelskspråkiga personer så jag tordes inte säga så många meningar :) Skulle säga på engelska att jag tycker om hans fina sandskulpturer men mitt huvud var inte alls med så kunde inte översätta. Anette fick göra det i stället. Man pratar ju aldrig engelska och jag var väl inte så jättebra på att plugga glosor så är inte så bra på att prata men förstår rätt bra. Vissa personer tycker man bara om sådär på en gång och han var en sån person. Verkar väldigt godhjärtad, omtänksam och en riktig gentleman. Glad att Anette hittat en sån kärleksfull person mitt i alla sjukdomar!

Nu är det ju meningen att jag ska hålla mig stilla och avlasta foten efter sprutorna men känns inte riktigt som att jag har tid med det. Måste packa, städa undan och åka med katten till mamma som ska sköta honom medans jag är i storschtaaaaaaan och låter pengarna rulla. Nää ska faktiskt inte slösa så mkt då det kan vara bra att ha kvar nån krona ex till sommardäck.... booooring. Ska ju dessutom tillbaka i slutet av nov och då se Globen horse show.

Nää.... hörde jag diska?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar