onsdag 13 oktober 2010

Trääääningsväääärk

Man kan lätt säga att det känns att jag har tränat styrke för första gången på typ 3 månader, toksprungit i Sthlms stad och shoppat, gått på historiska museet, cyklat och igår ridit ett pass på Thåttis. Fick börja dagen i ett varmt bad och en voltaren för att överhuvudtaget ta mig fram i lägenheten. Jösses vilken träningsvärk/ledvärk jag har.
Idag fyller farmor år så vi ska dit och fika. Ska möta upp bror Magnus och köpa en blomma åt henne. Hade allra helst bara legat i sängen idag och vilat men man får inte alltid som man vill :) Har även vävt in det onda i drömmarna i natt och drömt att jag legat på sjukhus/operationer och haft feber. Har även vaknat 4 gånger av världens jäkla sendrag i fötterna och det är INTE skönt! Hade heller inget nässpray och att vara helt igentäppt i snoken är mindre trevligt.
Hade bestämt mig för att träna med Maria idag men dom planerna får jag nog överge. Får vara glad om jag tar mig ut till bilen.

Hade en mkt knepig katt igår... då jag kom gömde han sig under sängen hos mamma och vägrade komma fram! vet inte om han var sur på mig för att jag lämnat honom i 5 dagar eller om han bara allmänt var förvirrad/rädd. Jag och mamma spelade Yatzy två omgångar för att ge honom lite tid och jag fick yatzy 4! gånger och mamma 2! det är helt klart rekord. Efter det vi spelat klart hade zambo förflyttat sig och låg ovanpå sängen och efter lite grädde och fjäsk fick mamma in honom i buren. Hemma var han dock helt som vanligt och skulle kela/snutta i håret på en gång och sen ville han uuuuuuuuuut.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar