fredag 1 oktober 2010

Shopping

Timmarna bara galopperar förbi då man är ute i shoppingsvängen och befinner sig i en slösa pengar bubbla. Jag och C skulle egentligen åka in till stan men vi gjorde storheden i stället och det i 5 timmar. Undrar om någon av det manliga könet kan förstå hur man kan vara så länge i klädaffärer? jag kan då förstå det helt och fullt. Både jag och Camilla kom hem med var sitt par Trolleribyxor-det ni. När man tar på sig dom blir man osynlig, får oanade krafter eller blir förtrollad (eller hur det nu var) och dom lovade att göra både det ena och det andra, lyfta in och upp och ut och ner i diket och nu försöker jag få dom att gå och diska men det verkar omöjligt. Tror inte jag och C är bra för varandra i klädaffärer för det lät: " ja men dom behöver du!"  och "man måste ju ha kläder" lite nu och då.
Vi åkte förbi willys och handlade, skjutsade hem C och nu tänkte jag göra ett litet ryck här hemma innan jag åker för att socialisera, tvätta och se idol. I morgon verkar det bli håll i gång med tjocka släkten först med god mat på Toscana och sen Cleo av alla ställen. Är visst nåt band som spelar där och den något äldre generationen verkar vilja gå dit så då får väl jag och alla andra unga släktingar anpassa oss :)

Torsdag fick jag tid för sprutor så det passar ju himla bra med tanke på min sthlm resa på fredag :) underbart att åka iväg och se lite annat och träffa Anna!
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar