söndag 25 april 2010

Blandade aktiviteter.

Håller verkligen på med vårstädning. Jag rensar i mitt liv, bland mina relationer, min kropp, mina sinnen och i lägenheten. Kommit igång med träning, ridning, promenader, kreativa uttrycksmedel samt fördjupat vissa relationer och avslutat andra. Energi tjuvar finns det gott om men dom har inget att hämta hos mig. Känner mig social, glad och energisk- allt liksom bara flyter på.

Jag, Pernilla med dotter åkte och tränade på dan. Vi tränade hårt så mina armar känns nu som överkokt spagetti. Tog ut mig totalt på bandet genom att gå i brant backe fort. Var meningen att E skulle bada en stund efter våran träning men då stackarn bytt om och skulle gå ner i bassängen fick hon inte bada för det var simträning. Då hon skulle byta om så passade nyckeln helt plötsligt inte i låset...? så Pernilla fick hämta bultsaxen och ta fram sin manliga sida. Åkte och solade och på vägen hem ringer telefonen. Var en super snäll kille som hittat min plånbok i solariet! TACK! Att det finns så ärliga människor! nåja- bättre tappa bort materiella saker än sig själv och förståndet :)

På em/kvällen åkte jag ut till familjen Jonsson/Bergren och fick mig middag samt fika. Mkt mumsigt! En "gammal" hästtjej från förr i tiden var också där med sin son samt lilla bebis-ååå vad hon luktade gott! Dock är jag rätt grön vad gäller hantering av små människor och tror att dom ska gå sönder eller ta skada om man tar i dom :) .Jätte trevligt att träffa A igen och  prata lite häst och gamla minnen.
Nu har jag två filmer att se men tror bara jag orkar med den ena. Upp i morgon och kurs två dagar igen ute på Nordkalotten. Nedan några bilder från dagen.
Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar