lördag 17 april 2010

James

Idag fick jag väldigt fint besök av självaste James Dean. Dock i form av en enorm tavla men ändå :) Mamma och mormor skulle komma förbi med en present runt 12 tiden. Vid 13 tiden ringde jag och frågade om dom hade dött på vägen? Nää- säger mamma: men det går inte som vi vill med din present... vi får inte ihop den! Ihop? säger jag. Slå in den och kom nu! Jamen det är inte bara att slå in... vi måste få ihop den! Pratade med Pernilla i tele och vi hade vilda gissningar på vad det kunde vara. En friggebod? Ett dockskåp? En ikea hylla? Byggsats? Piratskepp?
Till slut kom dom då i allafall med ett enormt paket. Var liiite orolig då jag skulle öppna presenten då jag förstod på mått och utformning att det var en tavla. Tavlor är inte lätt att köpa åt andra och man har ju så olika smak men blev verkligen glatt överaskad! Dom hade kämpat i närmare två timmar med att få bilden rak i ramen och att det skulle bli snyggt och slätt och förstå att få James Dean slät då han varit väldigt död i typ väldigt många år.
Båda mina bröder, Sofia och D kom också förbi. Vi käkade paj och vaniljsås. Mums! Min bror kämpade tappert med att få upp herr James på väggen men nu sitter han där. Sämre utsikt kan man ha från sängen. " dreggel"
Nu mat, måla och socialisera. Bild på snyggingen nedan.

Tjing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar