tisdag 6 april 2010

Höll verkligen på att få hicka då jag kom hem. Låg två brev innanför dörren varav det ena var från Landstinget-vårdcentralen och det andra från Umeå universitetssjukhus! Hur ofta får man brev från Umeå US? och tankarna gick ju genast till att jag fått negativt besked om biopsin och kallelse till strålning i Umeå.
Lättnaden var STOOR då det bara var provsvar från vårdcentralen och UUS ville att jag skulle delta i forskningen kring biologiska läkemedel eftersom jag behandlas med det i form av att ta prover.Ska givetvis delta då det hjälpt mig och andra reumatiker mkt och för att forskning behövs för att utveckla medicinerna ytterligare och minska/mildra ev biverkningar som dessa läkemedel tyvärr ger.

Nu har jag jobbat klart min påskhelg och är nu ledig många dagar :) Ska bli så skönt. I morgon ska jag agera extra matte åt Rhutan och ta henne till kissen och förhoppningsvis uppstår ljuv musik dem emellan. Då kan jag ju låna henne lite då matte och husse jobbar. Ska till vc i morgon och göra en till lungfunktionstest... vet inte hur många jag gjort nu och det visar ju ändå inget på dom. Det enda jag vet är att det är mkt bättre i luftrören då jag äter cortison och det tyder ju på inflammation.
Snart stallet och ridning. Kul! det bästa på hela veckan. Nedan en fin dikt.

Jag önskar alla andra
det bästa som jag vet
jag kan ju inte be för dem
i all min gudlöshet
men skulle jag försöka
så tror jag att det kom
Låt inte någon finnas till som ingen tycker om.

Om människor är rika och fattiga än sen
om bara de blir älskade åtminstonde av en
för rikedom och ära det låter kanske bra
men kärlek är i allafall det ända vi vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar