tisdag 13 april 2010

Tisdag

Varit och gjort en till lungtest idag. Vet inte hur många jag är uppe i nu men kanske är det nära rekord. Tror jag måste kontakta Guiness rekordbok och fråga vad rekordet på antal lungtester samt röntgen undersökningar är- kanske kan jag platsa? Skulle tagit droppet idag igen men nä... se det fick jag inte. Dom ska promt invänta biopsi resultatet men det är bara det att jag BEHÖVER droppet typ igår!

Satte mig i solen och läste på Balkongen och då kom en vän förbi som jag inte träffat ordentligt på mkt länge. Vi tjatade på i några timmar och hade väldigt mkt att prata om då vi ej setts på så länge. Var riktigt trevligt att träffas igen! tyvärr försvann ju solen men det gick lika bra att surra i soffan :) Denna vän hade cigaretter med sig och satt och tog sig en till kaffet. Helt otroligt- men har helt slutat tänka på cigaretter och blev inte det minsta sugen att prova en. Förut kunde jag ju tjuva nåt bloss här och var men nää.... vill inte ha! Kan fasen inte fatta att jag rökt och nu förtiden feströker jag inte ens för jag tänker inte ens på det längre.

Blev ingen ridning för mig idag då jag inte alls mår bra :( tråkigt men inte så mkt att göra åt. Antar att det blir några kämpiga dagar här framöver då kroppen kommer kräva mkt vila. Tänkte helt enkelt försöka bli lite snällare mot mig själv och min kropp och det är inte en dag för tidigt. Tänk om man var lika snäll och brydde sig om sig själv lika mkt som man värnar om ens familj och vänner?! kanske dags börja med det nu :)
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar