torsdag 29 april 2010

uppdatering

Hoppsan vad dagarna går och vi med dom. Denna vecka har då bara rusat fram i 490 knop. Känner att jag slarvat med att blogga så bäst jag skriver en liten uppdatering nu då. Måndag och tisdag var det kursdagar på Nordkalotten. Det jag minns bäst är maten :) Vi var väl ca 300-400 personer där men jag och J hann av någon konstig anledning först till matbuffen kön två dagar av fyra. Inte så dumt va? Märks att man varit 100 meters löpare i sitt förra liv. Människor var verkligen hungriga på den där kursen och blev lite av ett gatlopp då föreläsaren gav signal för lunch.
I Början av dagarna satt vi alltid långt fram ( så vi fick mat fort) men efter lunchen hamnade vi längre och längre bak och längre och längre ner i stolarna och det var hyfsat svårt hålla sig vaken. Föreläsarna var inte dom bästa den sista dagen och folk stickade, sov, smsade, läste och skrev shoppinglistor. Var ju ett intressant ämne kursen handlade om men om inte föreläsarna är duktiga så spelar det ingen roll. Pratar dom monotomt, hummar i varje mening och läser innantill så är det jädrans svårt hålla koncentrationen uppe.

Tisdag kväll lite Thåtte ridning. Inte det bästa passet och det hade ju gärna fått gå liiiiite bättre med tanke på tävlingarna på Lördag. Nåja, alltid trevligt och socialt vara i stallet och pyssla samt få lite ridtid i sadeln.

Onsdag jobb, lååååååång promenad och lunch på mamma mia. Varning! Ät aldrig där. Vi beställde chili biff och in kom en tallrik med simmande lök med ett lätträknat antal biff bitar i. Eva som inte hade glasögon såg dom inte ens så J fick peka ut dom åt henne. Jag och Eva stövlade fram med tallrikarna och klagade men tror ni dom tog åt sig?? nääää. Dom anklagade oss för att redan ätit upp biffen och att dom minsann väger lika del biff som lök. Hallå! Det stod inte lök med biff på menyn utan chili biff! Vart kom löken in i bilden? Vi fick ett extremt oproffsigt och otrevligt bemötande så dit går jag aldrig igen. Fy! Dessutom så kunde nog inte ens en blind undgå att se hur extremt less dom var på sitt jobb och dom uppträdde som några lobotomerade muppar på väg till sin egen begravning eller nåt.
På kvällen en riktigt bra film- snyft! Loooove!

Nu lite pyssel, ärenden och sen till jobbet för att jobba dygn. Tänkte promenera dit trots att kroppen protesterar lite efter denna veckas intensiva muskel nötning med Malte, styrke, promenader och Thåtteridning på schemat.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar