onsdag 24 november 2010

bra och dålig dag

Nästan hela denna dag har varit helt underbar! Fick träffa en mkt vettig läkare som såg till helheten för en gångs skull. Han skulle ta tag i det hela och beställa undersökningar och utreda varför jag får frakturer hela tiden och om det kan ha ett samband med min tungandning och andningsuppehåll på nätterna. Läkarna i Sunderbyn har bara slussat runt mig och hänvisat till varandra och ingen har riktigt velat ta tag i det hela.

Nästa trevliga möte var den enormt vänliga kvinnan på Länsförsäkringar. Där var rätt person på rätt plats. Hon ordnar upp allt med min gamla bank så dom kan åka någonstans där solen aldrig skiner. Nästa månad är allt klart och jag behöver aldrig ha nåt med Swedbank att göra. Bankkvinnan talade också om att dom har många kunder just från den banken som vill byta... jag vet varför! Känns helt underbart att få betala bort Csn.

Åkte direkt från stan och banken och handlade till taccomiddag för olika blandade människor. Därifrån till apoteket, lämnade katten hos mamma där jag även hann få en massage av gulliga moster. Min rygg och nacke och även fötterna var visst en smärre katastrof så måste ta tag i det då jag kommer från Anna och Per. Inget man ordnade på en kvart före middagen.
Åkte hem och började med maten och fick då dagens dystra besked. Visste nog att det liksom inte kunde gå bra hela dagen och att jag snart skulle tas ned på jorden. Fick ett samtal av en ragata från f-kassan om att dom tänker dra in min sjukpenning! Det känns så jädrans orättvist då jag verkligen kämpar och jobbar 75% med rätt komplicerade sjukdomar/benbrott och diverse njursvikter, högt blodtryck, inflammationer och belastningsskador/skelettskador. Orkar inte beskriva vårat samtal här men det slutade i allafall att hon fick mig att storgrina och slänga på luren. Var inte heller så trevlig kan man säga. Så nu måste jag börja jobba heltid... som jag inte kommer klara... och då kommer jag bli långtidssjukskriven.... och då kommer det kosta dom ännu mer i slutändan... Puckon! Alternativet kärrningen kom med att jag ju kunde jobba 75% utan sjukpenning... hur fn ska jag kunna leva på det?? Jag är så förbannad och blir ännu mer förbannad ju mer jag skriver om det så bäst jag slutar nu innan datorn åker ut genom fönstret utan att passera GÅ

Middagen med vännerna och dom små trollen var trevlig och god! Nu packat, diskat och pyntat lite. Dusch, bok och sen förhoppningsvis kunna sova. I morgon stooorbraka schtaaaaan :) hoppas bara jag kan koppla bort F-kassans besked och bara ha trevligt där nere.
Kram!

2 kommentarer: