måndag 8 november 2010

Tankar

Livet är väldigt skört och människor omkring dig har du bara till låns. Man vet aldrig när någon närstående tas ifrån en för att förenas med änglarna på någon bättre plats. Du kan därför aldrig säga för många gånger hur mkt du håller av och tycker om en människa och du kan heller aldrig visa det för mkt. Lev livet här och nu för vi vet inte vad som händer sen. Försök fånga varje dag och gör det bästa av den dagen även om vissa dagar känns jobbiga och man bara vill trycka på spola framåt knappen. Livet är inte dom dagar som gått utan dom dagar vi minns. Du har alltid ett val över hur du vill hantera och se på saker och ting, försök vända negativa tankar till positiva och se svårigheterna på vägen som en naturlig utveckling av din personlighet. Det sägs att man blir starkare av motgångar och det tror jag verkligen på.

I livet gäller det att vara tuff! Att sträcka på sig; Bak med axlar och fram med höfter. Du är vad du tänker.
I livet måste man gå sin egen väg och tro på det man gör och sträva efter sina mål i livet.
Man får heller inte glömma att glädje, sorg och ilska hör ihop, man behöver dom känslorna för att vara en komplett människa.
Man måste samtidigt som man tror på sig själv och går sin egen väg också fortsätta tro på sina nära och kära. Stötta dom och finnas där för dom.
Men aldrig aldrig aldrig, glömma sig själv.

För när du är som starkast i dig själv, så klarar du också bättre av att finnas där för andra. Då klarar du bättre av att inte falla för att någon i din närhet gjort det.
Allt handlar egentligen om en inre styrka. Men för att komma till den perfekta inre styrkan, för just dig. Så måste du hela tiden kämpa. Och det är när dom där ljusa stunderna kommer, när det bara sprudlar i hela kroppen som det blir lättare att fortsätta sin strävan framåt och man får ny energi och lust.

När det gäller förhållanden till andra människor så är det ALLTID viktigt att vara rak och ärlig, att visa vem man är och tror på och att man är värd det bästa. Låt aldrig folk leka med dina känslor, låt aldrig folk tro att du är någon man kan använda hur man vill.
För den som inte accepterar, eller gillar dig för den DU är, den personen är inte ens värd din närhet.
Och ja, ibland kan det faktiskt behövas att man ändrar på sig själv för att nå till andras hjärtan. Men då ska det ske på ens egna villkor. För att man kommit underfund med att man kanske inte gjort helt rätt. För alla gör fel för vi är bara människor.
Det är av misstagen vi växer, och självklart även av framgångarna.
Det är bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort! Glöm inte att krama varandra och visa uppskattning och kärlek. Var rädda om varandra och visa att du är oerhört glad över att ha just den personen i ditt liv.
Kraaam till er som betyder mkt för mig ( ni vet säkert vilka ni är:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar