tisdag 30 november 2010

tisdag

Hemma igen efter en trevlig helg i storstan. Lördagen tillbringade vi på stan och på 7 timmar köpte jag endast en topp och inget mer! Blev allvarligt orolig över mig själv då jag inte brukar ha några som helst problem med att shoppa. På kvällen åkte vi in till stan igen och åt på en jättemysig restaurang och jag provade kalvfile som var helt ok men inte en aha upplevelse. Förätten var dock mkt god och så också vinet. På söndag var det globen och hästar för hela slanten. Blev otroligt imponerad av 4-spann tävlingen och den och dom sista 4 ryttarna i dressyrklassen var helt klart dagens höjdpunkter. Kan inte begripa hur man kan köra 4 hästar+vagn igenom så trånga passager. Se bilderna.

På måndag åkte jag in till stan och mötte upp Maria som varit med Anna på hennes jobb på morgonen. Då hamnade dock några toppar i korgen men shoppingen överlag har varit väldigt sansad. Åkte ut mot Arlanda runt 14 och det blev något fel på bussens växlar så vi fick gå en bra bit från en backe före utrikes till inrikeshallen. Var väldigt långt att gå då man har ont.
Har tyvärr haft stora besvär i fötterna hela helgen och det tär att ha ont hela tiden. Oron över f-kassans beslut fanns också där men försökte koppla bort det så gott det gick.

Bror Fredrik, Sofia, mamma och Patrik hämtade upp mig och vi åkte och grattade bror nr 2 Magnus och fikade tårta. Åkte sen och hämtade en sur katt som blängde på mig och sprang in under sängen då jag kom. Slutade med att jag fick jaga fram honom med blomsprutan. Hemma var han dock kelig och som vanligt och verkar nu förlåtit mig.

Vaknade med ett enormt knä och det är så mkt vätska nu där så det är svårt att böja.Väntar på att reumatologen ska ringa upp. Ska ev ta kryckorna ut till stallet och kika på hoppningen om jag nu tar mig ut någonstans.

Några bilder från helgen som tyvärr har usel kvalite. Måste köpa ny kamera! Fuxen på bilden var den som vann dressyren.








2 kommentarer:

  1. skönt att du är hemma igen gumman. Hoppas Mor din kom ihåg att ge bror M Grattis kortet från mig?? Låter inte bra med ditt knä och fötter. Tycker du ska kolla med Lola (aurveda) om hon kan hjälpa dig. Annars kan du alltid kolla med Maria som du fick telenummret till. Kramiz

    SvaraRadera
  2. Hej! Såg inte att hon gav honom något kort så lutar nog åt att hon glömde...
    Nä inte alls bra i kroppen. Längesedan det var såhär ont och besvärligt :( Ska ringa till Maria för det kan knappast bli sämre.
    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera