lördag 13 november 2010

Lördag

Brukar inte alls gilla julen speciellt mkt. Enligt mig kommer den för ofta och det vore mer lagomt med typ var 4e år. Förstår därför inte alls att jag i år längtar till att få julpynta! Vad har hänt?? Är lite mysigt trots allt med tända ljus, lite varm glögg, god mat, praliner, nötter och julmust! Julmusten är ju klart det bästa med hela julen. Julen är ju barnens högtid så hade bara önskat att vi haft några småfolk i vår släkt som man hade fått skämma bort, mysa med och se deras glädje åt alla paket :) Undrar om man kan hyra några barn till ex julafton? kanske en ny affärside? " Hyr lilla wille 4 år. Nymatad, utvilad och jätteglad. Endast 100 kr timmen"

Tog kryckorna till bilen åkte och hämtade mamma och sedan ut till storheden. Tror varenda människa skulle dit idag för det var väldigt långa köer. Vi var på Jysk och Rusta och fick med oss lite mindre nödvändiga saker i vanlig ordning. Mamma hade sett ut en ljusstake på Jysk som hon ville ha och då köpte jag en likadan. Förstår dock nu varför den var så billig (104 kr) för den var väääldigt liten och gick på batterier. Vi åkte förbi Max på hemvägen och intog en mindre nyttig lunch/middag och paj till efterrätt. Var rätt slut då jag kom hem då hela min parkering är full med snö så det var lite jobbigt med kryckorna att ta sig fram. Belastar även det vänstra benet så mkt nu så får ont i höften och foten. Måste ringa till ortopeden på måndag och höra om det inte är risk för frakturer i den foten nu- verkar ju få dom rätt lätt så...

Var bjuden till Pia i kväll för sushi, vin och tjejsnack men dessvärre tog min ork helt slut. Blir till att vila snällt i stället och äta jultomtar (skum) och dricka julmust. I morgon blir det besök hos pappa om jag nu tar mig ut till bilen.
Kram och trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar