fredag 26 november 2010

På besök i storbrakaschtaaan

Framme oskadd i storstan efter förseningar och en galen busschaufför. Måste säga att jag är imponerad över mig själv då jag helt utan guidning hittade tunnelbanetåget mot Akalla på T-centralen (där det är ett gytter av spår, människor och tåg) Börjar även få till den där nonchalanta/coola uppsynen som alla människor har på tunnelbanan, där man envist tittar ut genom fönstret (kolsvart) verkar djupt försjunken i en tidning eller med frånvarande blick envist stirrar på någon reklamskylt som råkar sitta uppe-för man tittar inte på varandra!
Hoppade av på stationen "Solna centrum" och där mötte jag Anna och Per. Vi åt supergod middag på en trevlig galleria, tittade i några affärer och åkte sen och handlade. Tog ett glas vitt, kollade lite hockey och surrade. Hade väldigt svårt att somna då så mkt rörde sig i huvudet om F-kassans beslut osv men slocknade väl någon gång runt 02.

Per och Anna är på jobbet och har lämnat mig ensam i lägenheten. Uppfostrad som jag är ska jag inte bita sönder några skor eller pinka på golvet :) Då Anna slutar ska jag och Per hämta henne och sen åka till Bromma centrum och strosa lite. Maria kommer i kväll och i morgon blir det shopping på stan och  på Söndag hästar för hela slanten. Kuuuuul! :)
Trevlig helg på er alla!

2 kommentarer:

  1. Men...NÄR kommer du hem då?? saknar dina rader. Har du haft skoj? Idag fick jag vykort från Åsa i Thailand, hon hade det bra.
    Skriv snart. Kramiz Moster E

    SvaraRadera
  2. Nu är jag hemma :) så nu återkommer mina rader. Inte i kväll dock för är hyfsat trött och just hämtat en sur katt. Kraaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera