torsdag 18 november 2010

Godis från förr

Varit in på stan med mormor och mamma utan att köpa en endaste topp! Köpte dock ett album och ett limstift men det kan man inte ha på sig. Vi åkte förbi matstället på hemvägen och köpte mat och tog med oss hem. Eva från jobbet kom förbi med cd-skivor om Ayur-veda som tydligen ska vara jättebra och passa mig så dom ska jag börja lyssna på i morgon. Fick även mina hudvårdsprodukter jag beställt.

Fick lite stallabstinens så följde med Pernilla dit i en frusen bil som gick väldigt sakta. Samspråkade lite med Thåtte och såg sen på lektionen med P på Kamira. Tror Kamira kan vara den ultimata hästen för P.
Sen bar det av till Linda och Sary där P provade ridoutfits och det fanns mkt snygga kläder. Speciellt Whitaker ridbyxorna! vill ha! Om Maria läser detta så fanns det väldigt snygga och sköna ridvantar.
Vi satte oss åter i den väldigt frusna och lata bilen och styrde mot shell där vi diskuterade gamla klubbor och Hockeypulver och godis från förr med säljaren. Fanns det inte godare godis förr? Tror inte vi skulle få pris för den mest intelligenta konversationen genom tiden. Tycker dock helt klart att hockeypulver är värt att diskutera.
Åkte hem till mig och surrade lite och letade människor som inte finns eller människor som är väldigt hemliga utan något resultat. Hur bra dektektiv man än är så går tydligen inte allt att hitta.
Nu hoppa i duschen och sen sängen. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar