måndag 15 november 2010

Ring Ring bara du slog en signal....

Den stora telefon ringardagen är här. Kontaktat Hermelinen för sjukgymnastik och ska få träffa en fotspecialist där vid namn Dan. Dock hade han första lediga tiden den 1/12. Ringde även ortopeden som i vanlig ordning gav mkt vaga besked och hänvisade till telefontiden jag har bokat med min läkare i slutet på nästa vecka. Har jag hunnit få nån ny fraktur i den andra foten tills dess kommer det att finnas ett sjukhus mindre här i norrbotten.
Pratat med jobbet och sagt att jag kommer till helgen och jobbar (förhoppningsvis) Ringt Hermelinens vårdcentral och sagt vilka undersökningar jag vill göra ang min ansträngda andning. Sköterskan skojade och frågade om jag är läkare då jag förklarade om koldioxidhalten och syreupptagningsförmågan i lungorna och hur det kan finnas ett samband med ansträngd andning och stressfraktuer. Fick tid nästa vecka.
En sjukgymnast från Sunderbyn ringde och sa att dom fått remiss av ortopeden men den skulle skickas till Hermelinen (mitt önskemål) hur svårt kan det vara? Tänker inte gå på nån sjukgymnastik där. Dom är säkert jättebra men är rätt less på hela sjukhuset och sen är det långt att åka.
Nu kommer jag inte på nån fler att ringa :) jag som har ångan uppe.

2 kommentarer:

  1. Hej! Ja, du kan ju alltid ringa mig =) "doktorn". Inte för att jag varken kan undersöka ngn fot eller vill berätta om några krämpor, men helt ok att ringa ändå. =) Kramiz, moster E

    SvaraRadera
  2. Ja det kan jag visst det :) Kram tebax!

    SvaraRadera