fredag 7 januari 2011

............

Skottade fram bilen och åkte till Nautilus för ett träningspass. Det kändes att jag inte tränat på länge och att musklerna glömt bort hur man gör. Gissar att det kommer kännas ännu mer i morgon. Gick på bandet i lutning och sen styrketräning och surrade lite med Maria som också tränade. Åkte och tog en liten bränna och vidare till Willys och lyckades handla på mig 4 påsar som jag sen inte höll på få med mig därifrån. Lagade mat så både jag och kisse har ätit kyckingkebab i pitabröd även om han mest åt kycklingen och gräddfil. Willys hade halva priset på must men kunde bara köpa en då det skulle blivit för tungt att bära men måste dit och köpa på mig ett lager så jag har. Must är min melodi det!
Nu har jag tagit mig ett bad och ägnat mig åt såna där tjejsaker som man ibland måste ägna sig åt. Fixa lite här och färga lite där så man inte helt förfaller.
Haft lagomt ont i ryggen nu ett bra tag men i kväll gjorde jag nån slags vridning så det tvärhögg till och nu gör det så in åt h-vete ont bara jag andas. Blir nog att vila i helgen från fysiska aktiviteter så jag kan rida till veckan.
/L

1 kommentar:

  1. STOPP! Jag hoppas du vet att Julmust lär innehålla ca 10% socker som all annan läsk, dvs lika mkt socker som cola. Så ska du vara snäll med kroppen, LÅT BLI julmusten oavsett pris. Kramiz Eva

    SvaraRadera