måndag 31 januari 2011

Behandlingar

Två behandlingar senare känner jag mig rätt mör både fysiskt och psykiskt. På förmiddagen var jag på hypnosterapi och det var en annorlunda men behaglig erfarenhet. Fick ligga i en skön fotölj med en filt och sen går man in i avslappning med hjälp av sin terapeut  (Marjette) som guidar en dit steg för steg. Under avslappningen jobbar man med det undermedvetna och med minnen/händelser bakåt i tiden. Kunde slappna av hyfsat bra i allafall men det gick bättre än vad jag trodde. Har rätt svårt för att slappna av och "tappa kontrollen" så tror nog att det tar några gånger innan jag så att säga "kapitulerar" och helt kan gå in i djupare avslappning. Sen är det ju känslor som ska bearbetas och det är jag lite rädd för...är liksom lättare att välja att inte känna alls. Direkt efteråt kände jag mig lite yr, hade lite svårt att fästa blicken och lite luddig men det gick snabbt över och kände mig i stället rätt pigg.

Efter behandlingen mötte jag upp släkten för en lunch på waldorf. Vi åkte till bror efteråt och dit kom även Jonny och barnen. Är lite "kär" i Thilda för hon är bara sååå sööööööt (fast hon slog mig i memory) Nu har Åsa och Joakim åkt hem till Halmstad igen.

Kl 15 var det dags för behandling hos Bramberg. Han verkar väldigt duktig på sin sak! Ingen större ide att gå in på själva behandlingen här för det skulle bli så mkt att skriva om och svårt att förklara. Förstår det knappt själv. Känns i allafall bra och det är ju huvudsaken. Ska givetvis berätta om resultatet.

Nu är jag rätt mossig i fontanellerna. Tanken var att åka och hälsa på Pernilla och Elivia men just nu har jag sprängande huvudvärk och är rätt trött efter en intensiv dag. Kanske piggnar till- kanske inte :)
Jobb till 17 i morgon och sen ridning. Missar dessvärre torsdagens ridning för jobbar em :(
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar