söndag 16 januari 2011

Helg

Helgen har gått fort och i lugnets tecken. Jag och mamma var till storheden igår och skulle köpa en lampa åt Sofia som fyllde år men den var slut :( Hon fick en likadan lampa i julklapp och ville ha en till. Blev lite huvudbry över vad vi då skulle köpa men vi fastnade för ett par större stilrena silverringar (öronhängen) från Snö of sweden och ett halsband från Pilgrim. Smycken kan en tjej aldrig får för mkt av.
Vi åkte vidare till Fredrik och Sofia, surrade och fikade men kunde inte stanna så länge då det var så j-la kallt ute så var rädd att inte bilen ville starta men den brummade igång snällt.
Fortfarande både snuvig och ont i ryggen så beslöt mig för att bara ta en hemmakväll tillsammans med Ben och Jerry. Två riktigt fina vänner (eller ovänner) beror på hur man ser det. Nu är dom i allafall portade hos mig för lång tid framöver.

Städat hela lägenheten och tagit ner julgardinerna och nu gäller det bara att få upp dom nya. Orkar dock inte ta fram strykbrädan idag och påbörja det projektet så drog ner persiennerna i stället. Ute är det snöstorm och hade det inte varit för att jag var tvungen att åka och handla hade jag vägrat att gå ut idag. Mysigt att bara vara inne och mysa då snön yr ute.
I kväll börjar solsidan! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! har längtat! I morgon jobb och rätt långa pass hela veckan. I övrigt kommer veckan innehålla ridning både tis och tors, spåtant, hypnosterapi (spännande) träning, dropp och förhoppningsvis hinna socialisera lite med vänner/familj.
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar