lördag 22 januari 2011

Lördag.

Trotsade ryggen och gjorde ett städryck här hemma. Letade min kamera och drog fram soffan och där hittade jag ca 327 döda råttor och deras anhöriga. Zambo hittade nån gammal salt pinne från 90 talets början som han knaprade i sig. Man kan finna både det ena och det andra under en soffa bara så att ni vet.

Bror Fredrik hämtade upp mig och vi åkte till mamma. Planen var att jag skulle promenera hem och även tvinga med mor på en sväng. Först var hon väldigt bestämd och skulle absolut inte ut någonstans men sen följde hon med mig heeela vägen hem. Skjutsade hem henne, handlade och har därefter bara softat. Ser fram emot morgondagen då vi kanske får en ny familjemedlem- en 4-bent. Vi ska och kolla på en vovve som behöver nytt hem och min mor är väldigt sugen. Hon skulle må bra av att ha hund igen.

I morgon blir det någon form av motion också och är väldigt nöjd med helgens frånvaro av sockerhaltiga frestelser. Kan tipsa om körsbär om ni liksom jag vill köra den nyttiga linjen. Rätt dyra men man kan unna sig några på helgen. :) Hade velat styrketräna men är alldelens för dålig i ryggen så får vänta lite med det.
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar