onsdag 19 januari 2011

onsdag

Här har det varit full fart så har inte hunnit blogga något. Går min andra vecka med heltid och det känns lite kan jag säga. Har ju ett lugnt jobb fysiskt men mellan varven är det tyngre psykiskt så man kan vara lite trött i huvudet ibland. La mitt schema för nästa period igår och kommer gå rätt tunga skift som från 13 till 16 dagen efter. Nåja det ska nog gå vägen det med.

I måndags var vi och spådde oss och spådomen sträcker sig ca ett år framåt. Därför är det lite svårt att säga om det stämmer eller inte då saker och ting inte hänt ännu. Skulle inte rekommendera någon annan att gå dit för tyckte inte att hon verkade så pass duktig. Kanske får äta upp det om nu alla saker hon sa faller på plats. Hon såg då män omkring mig och då undrar jag- var är dom?? lever ju fasen i celibat :) skulle då träffa någon detta år och sen skulle det gå undan med giftemål osv... har jag svårt att tro då jag inte är giftas typen direkt men vi får väl se. Hon såg även förändringar på jobbet, förbättrad hälsa, fester, att en kompis hade flyttat till en annans stad (Anna) sen beskrev hon mig som person rätt bra faktiskt. Spådomar ska man ta med en nypa salt och är väl mest en rolig grej sådär. Har spått mig förut och det har då inte slagit in. En spåtant sa att jag skulle komma på en uppfinning som skulle göra mig ekonomiskt oberoende. Jag funderar och funderar men kommer då inte på någon uppfinning.

Igår hade jag ett långt pass till 17 och därefter åkte jag till stallet direkt. Red Lancia som är en rätt svår dam men det gick väl helt ok i allafall. Har även ridning i morgon. Var inte hemma förrän efter 20 och då var jag lite trött i ögat. Blev lite tv och bok och inte mkt mer.

Nu ska jag snart till arbetsledaren för en påskrift och därefter till jobbet för ett 25 timmars pass. Har haft strömavbrott här idag så det blev kolsvart medans jag duschade. Lyckades i allafall att ta rätt flaskor till rätt ändamål. Fick även vänta länge med mitt morgonkaffe men nu är det ordnat.
Ha en bra dag! /L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar