torsdag 6 januari 2011

Stallhäng

Började dagen 06:30 och gick halvt i sömnen till tvättstugan. Kan säga att det inte var en endaste liten människa i farten den tiden. Kanske hade dom tagit sig en fest igår då det var 13dagsafton? vad vet jag.
Nu finns här bara väldoftande, mjuk och alldelens reeeeeeeen tvätt som prydligt är invikt på dess rätta plats. Tror det finns personer som är lite avundsjuk på det men så går det då man tvättskolkar och ägnar sig åt onödiga blandade bestyr i stället.
10:30 var jag helt färdig med tvättandet och försökte ringa min mor då vi skulle gå och hälsa på Fredrik och Sofia. Min mor har dock en förmåga att sova väldigt läääääänge ibland och så var fallet idag. Hur som helst så kom vi oss dit och satt och socialiserade ett tag.

Fick ett sms av Pernilla som frågade om jag ville ha mat innan ridningen och det ville jag såklart. Maten var väldigt god och bestod av råriven potatis som hon stekte i pannan så dom blev som plättar och kyckling, gräddfil och lök till det. Sen bar det iväg till stallet för lektion och red herr Nogger som kändes rätt fin stundtals men var lite snål med framåtbjudningen och jag orkade inte riktigt fullt ut.
Lägger ut några bilder men varning för hästnörderi. Lägg märke till hur Pernilla går in för sin uppgift som är?... Hästen heter Landell och har oerhört goda pussar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar