onsdag 26 januari 2011

Onsdag

Ägaren till vovven som mamma skulle ta på fredag har ändrat sig. Mamma blev ju lite besviken förståss. Ägaren ville behålla hunden trots allt men det finns ju andra hundar. Det var inte menat helt enkelt och tror att vi kan få tag i en bättre hund. Tyckte allt lite synd om min kära mor som har pluggat hundböcker hela veckan och verkligen ställt in sig på och längtat efter hunden, men så kan det bli ibland.

Varit till Bramberg idag och fått mig en kur och ska tillbaka dit på måndag. Trodde han bara skulle "knäcka" till mig men så var inte fallet. Han verkade vara enormt duktig på sin sak så jag hoppas att det ska ge resultat.
Måste ringa vårdcentralen i morgon och ev göra en röntgen för att utesluta revbensfrakturer. Var tvungen att sjukskriva mig idag då jag knappt kom ur sängen. Tur jag har massor av böcker att läsa!

Fredrik och Sofia har varit förbi och jag tror fasen att alla jag känner ringt idag och det samtidigt och på båda telefonerna. Katten håller på att driva mig till vansinne och är otroooooligt jobbig då det är för kallt för att vara ute. Har hotat med "Gunnarsbyn" men det hjälper inte :)
Nu bok. /Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar