tisdag 25 januari 2011

ont :(

Med faciet i hand är det inte särskilt smart att rida om man redan innan har ont bara man hostar. Har dock väldigt svårt för det där med att ta det lungt och lyssna på kroppen och då det kommer till ridning är det nästan omöjligt. Ridning och hästar är terapi och missar det ogärna. Fick ta Thåtte då han är mjuk att sitta på. Det gjorde ont men glömde det och ridpasset gick ändå över förväntan men efteråt.... Var nästan på väg upp till jouren då andningen är rätt påverkad samt att smärtan är f-jävlig. Känns som om nåt är löst på vänster sida. Tror dock att det hela kommer från ryggen och att det säkert är mkt inflammationer där och då kan dom ändå inget göra på jouren. Skumt att ha så ont i revbenen...Ska till Bramberg i morgon så hoppas han kan fixa mig.

Varit och tagit droppet idag och innan det jobbat. Mormor befinner sig tydligen på Sunderby sjukhus då hon haft svår huvudvärk i några dagar. Dom ville göra en skiktröntgen samt ta prover. Hoppas att det inte är nåt allvarligt! :(
Nä nu dusch och sen läsa bok. Helt inne i en tragisk sann historia om en flicka som drogas med massvis av olika tabletter på ett ungdomshem i forskningssyfte!? Hon har inga som helst psykiska problem sen innan...Har inte hunnit så långt ännu.
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar