måndag 31 januari 2011

Måndag

Söndag blev också stora "socialardagen". Hade bilen hos mamma så tog en promenad till Hertsön. Var en aning kallt men ändå skönt att röra lite på sig. Hungrig som bävern när jag kom fram och som tur var hade mamma en halv grillad kyckling och pommes att bjuda på. Råkade även vara hästhoppning på tvn. (kan inte fatta hur man kan hoppa så högt)
Jag och mor gick sen över till Jonny och Mia där alla träffades och en del var lite slitna och en del inte :) Jag hörde till inte skalan. Jag, mamma och Thilda (2år) spelade memory och det spelet är verkligen inte min straka sida. Thilda vann. (har barn sånt minne redan vid 2 år??) Bilen startade snällt även fast den inte fått någon värme på ett dygn och hemma blev det blandade lugna aktiviteter resten av kvällen.

Idag är det måndag och ska iväg på hypnosterapi kl 10 och därefter blir det ev en lunch på stan med bror, Åsa, Joakim och A-S innan moster och kusin flyger tillbaka till Halmstad. Kl 15 ska jag åter till Bramberg och det blir spännande och se vad han har tänkt sig för upplägg. Är betydligt bättre i ryggen så förhoppningsvis kan jag rida i morgon.
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar