fredag 16 september 2011

fredag

Idag har vi haft utbildning hela dagen om schizofreni. Det var en överläkare från Piteå som höll i det och det var ganska intressant. Han var dock från Spanien och bröt en del så uppfattade tyvärr inte allt han sa. Jag tycker att föreläsningar av personer som själv drabbats av psykisk ohälsa är mest givande och intressant men denna läkare var duktig och rätt rolig mellan varven. Problemet för mig var att jag blev så oerhört trött av hans röst. Vet inte om vissa röster har den effekten men det var rent jobbigt att hålla sig vaken vissa stunder även fast det var intressant. Jag kände mig utvilad och har sovit ok så det var inte det.
Utbildningsdagar innebär massor av mat och fika. Jag tycker inte man gör annat än äter. Först är det macka till förmiddagsfika, sen lunch och sen gofika på eftermiddagen. Man känner sig som en spärrballong då dagen börjar lida mot sitt slut.

Blev lite vila då jag kom hem men hade ingen kattmat och en väldigt hungrig katt så var så illa tvungen att åka till coop. Har märkt att det alltid är vakter där på fredagar som smyger kring hyllorna och idag då jag stod och plockade äpplen såg jag ett vakthuvud kika fram och tittade på mig.Trodde han att jag skulle stjäla äpplena eller? Vilket nallepuh jobb dom har. Smyga omkring i uniform och leka tuff och skrämma stackars fruktplockare. Postade även paket med kläder jag inte använder (via tradera) och hämtade ut en ögonkräm som jag själv har köpt. Hade tänkt unna mig en stor påse godis men jag var inte ens godissugen så det blev ingen påse. Tråkigt att inte vara sugen då man planerat att äta :) blev lite glass och popcorn ifall att.

Känns att det varit en intensiv vecka och jag och Eva hade tänkt se jägarna i kväll men ingen orkade. I morgon öppnar visst ett nytt ställe- Harrys så man vet aldrig om man slinker dit en stund. Blir fika hos Camilla på dagen i allafall.
Trevlig helg!

kolla vad tuff han är

2 kommentarer:

  1. Hej Gumman!
    Vi har tom Harrys i lilla Arjeplog =) det enda stället vi har att gå ut å äta gott & ta en öl om vi är sugna. Jag hoppas du får en riktigt bra helg, tänker på dig. Vi ska till stugan & göra höst. Du vet ju att Arjeplogs metropolen alltid är öppen för besök om du vill lämna lilla Luleå =) Kramelikramiz, Moster E

    SvaraRadera
  2. Hej moster! Har ni Harrys där? otippat! :)
    Tack ska du ha! kraaam på dig!

    SvaraRadera