onsdag 7 september 2011

Onsdag

Snuvan vill inte alls släppa greppet utan verkar trivas väldigt bra hos mig. Idag har jag haft lite ont i halsen och feber också. Hade dock ingen feber igår så det blev lite ridning i allafall. Red Lancia som jag red förra tisdagen och då gick det inte bra. Igår gick det mkt bättre även om jag skulle behöva rida henne sisådär 99 gånger till för att lära mig rida henne (om jag nu någonsin skulle lära mig) Hon är en rätt envis dam. Det kan kännas helt ok korta stunder men sen vill hon helt plötsligt inte alls samarbeta längre och står på stället och steppar och hoppar.

Varit på stan med Strömbergarn och vi käkade på waldorf och jääädrans vad dom har god buffe! Köpte en ny fickkalender och boken om Natascha som var instängd i  en källare i 8 år. Blev en topp från Gina och en stor lila lykta som jag har i köksfönstret samt två mindre turkosa prydnader som hänger i v-rumsfönstret.  Se bilder.



Tog mig an köksfönstrena och putsade dom samt bytte gardiner. När jag skulle plocka fram dom jag skulle ha var dom helt plötsligt borta? hittar dom ingenstans. Blev till att improvisera lite så hängde lila panellängder i ena fönstret och vita i det andra. Blev helt ok. Har även gått igenom kläder jag inte använder och satt ut annonser på Tradera så kanske man kan tjäna en krona eller två. Nu blir det lite tv innan bok och zzzzz. Jobb i morgon bitti.
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar