tisdag 13 september 2011

tråååkigt

Jag är galet rastlöööööös! Först har jag fått ligga i sängen flera dagar pga knät och har som högst kunnat hasa mig ut till bilen. Idag har jag fått sprutor i armbågen och i knät och då måste man vara stilla i 24 timmar så att cortisonet verkar i leden. Snart börjar jag hallucinera om långa promenader i höstrusket och inte ens regnet får mig att vilja stanna inne. Visst det är det skönt att ligga och läsa böcker men börjar ju snart oroa mig för liggsår så nåt måtta får det vara. Zambo ligger i ena sängen och jag i den andra så det är verkligen full action på Norrlandsgatan just nu.
Tog fram gitarren och började stämma den efter stämapparaten för jag tänkte vara lite kulturell. Enligt den så är strängarna stämda som dom ska men det låter ändå förjäkligt då man spelar ett accord. Då låter den helt ostämd. Förstår inte varför. Måste fråga nån gitarrnisse om saken.

Surrat med Anna i telefon och hon har varit gullig och anmält mig till en tävling om att få åka till Italien. Vet ju att chanserna är väääldigt små men tanken var mkt fin! Tack! Hon tycker att jag behöver miljöombyte och få göra nåt kul efter en jobbig sommar och jag har absolut inget emot att åka till Italien! Då är det vi som åker A!

I morgon ska jag i allafall jobba. Varit sjukskriven måndag och tisdag. Hade planer på att promenera till jobbet beroende på hur det känns i kroppen. Trodde jag hade utbildning på fredag om det nya dokumentationssystemet men det är visst en utbildningsdag om schizofreni jag och Calle ska gå på. Tycker såna dagar är väldigt givande och man lär sig alltid nåt nytt.

Nä nu ska jag fortsätta med det jag höll på med- alltså med ingenting. Börjat på en ny bok idag och tycker det är tråkigt att läsa innan man är inne i den. Även fått nya Amelia i brevlådan idag.
/L

4 kommentarer:

  1. Hoppas du vinner den där tävlingen som Anna anmält dig till! Super schysst av henne!
    Man kan behöva miljöombyte och goda händer för att orka med fortsättningen. Men det konstiga är att man överlever ändå..

    Du rider väl också på tisdagar?

    SvaraRadera
  2. Ja det var mkt gulligt av henne!
    jajamen rider på tisdagar men vi hade markarbete igår och jag hade tagit sprutor så vilade. Hoppning nästa vecka så det blir väl en skogsritt för min del.

    SvaraRadera
  3. Aa på det viset.
    Om du är ledig på tisdag kan du hänga med mig & Erika på morgonen. Jag ska dock bara skritta & ev trava, men Erika hängde med mig och sen for hon själv en sväng i tisdags.

    SvaraRadera
  4. Jobbar tyvärr till 16 på tisdag :( synd!

    SvaraRadera